Gratis introductie non-dualiteit

Ontmasker je ego en ontwaak je hart

Gratis non-dualiteit introductie met Q&A

Wat is non-dualiteit en hoe kan het jou helpen de beste versie van jezelf te worden? Peter zal je tijdens de gratis webinars  alles vertellen over non-dualiteit met mogelijk tot vragen te stellen.

De grondgedachte van non-dualistisch denken berust op de (metafysische) ervaring dat iedere vorm van tweedeling (dualisme) slechts een construct is van het menselijk denken.

  • 29-11-2022, 06-12-2022 en 13-12-2022
  • Van 20:00 tot 21:00
  • Zoom id: 875 4111 2349

Tijdens deze webinars leert Peter Paulissen je alles over non-dualiteit en hoe je een betere versie van jezelf kan worden.

”Ik was altijd op zoek naar de waarheid van het leven, maar nu kom ik erachter dat het zó dichtbij is, dat ik er altijd overheen gekeken heb.”– Ichelle
Ontmasker je ego en ontwaak je hart

Wat is non-dualiteit?

Nondualiteit, of met een oud sanskriet woord advaita, betekent letterlijk niet- tweeheid, dus alles is één. Met andere woorden non-duaal.

Er is geen verschil tussen lichaam en geest, man en vrouw, goed en kwaad, leven en dood, het zelf en de ander. Die tegenstellingen zijn stuk voor stuk illusies, zo leert het non-dualisme.

De taal brengt ons altijd in tegenstellingen. Maar de taal en dus ook onze gedachten zijn helemaal niet in staat om de diepte van deze werkelijkheid te doorgronden. De werkelijkheid (als die al bestaat) is niet kenbaar en per definitie een groot mysterie.

Ontmasker je ego en ontwaak je hart. Ik beloof je geluk, inzicht en bovenal: Essentie.

Hoe ontstaat je persoonlijkheid? Bekijk de video!

Testimonials

Wat onze clienten zeggen

Peter Paulissen
Meer weten? Bel direct voor persoonlijk advies!

+32(0) 47 481 3046

Er ging iets mis, probeer het nog een keer.
Aanmelding is succesvol verzonden.

Non-dualiteit introductie

Via dit formulier kan je je aanmelden voor de gratis non-dualiteit introdcutie avonden. De introductie bestaat uit 3 avonden, als het niet lukt bij alle 3 aanwezig kan je dat hieronder aangeven.